David Pérez, candidat número 9 del PSC per Barcelona, ha agraït les mostres de solidaritat amb el president, Pedro Sánchez, de moltes capes de la ciutadania, però ha afegit que ara cal que el PP i Vox rebin el missatge que han de deixar l’estratègia de voler destruir els rivals polítics.

A la caseta del PSC a la plaça Eivissa, Pérez ha dit que no creu que aquests partits de dreta i extrema dreta “canviïn la seva manera de fer política”, i ha afegit que, tot i això, “denunciarem aquesta manera de fer política basada en l’insult, en la desqualificació, fins i tot involucrant la família, perquè això no pot ser, això ha de canviar”.

David Pérez ha indicat que els socialistes estudiaran possibles mesures legals per evitar que es puguin obrir causes judicials basades en informacions falses i sense fonament.

El candidat del PSC de l’Hospitalet també s’ha referit a les polítiques de seguretat i ordre públic que Salvador Illa posaria en marxa com a president de la Generalitat i ha assegurat que els Mossos d’Esquadra serien més contundents contra les ocupacions mafioses d’habitatges.

“No sé si serà pel pacte ERC-CUP de l’inici de la lesgisdlatura, però el cas és que costa molt veure mossos d’esquadra desallotjant aquestes ocupacions mafioses que també es produeixen a L’Hospitalet”, ha dit Pérez.

David Pérez ha recordat que el dèficit de Mossos d’Esquadra que arrossega L’Hospitalet demostraria que els governs nacionalistes mai han tingut prou en compte L’Hospitalet i, en aquest sentit, ha recordat que la ciutat encara espera un nou hospital a Can Rigal.

El candidat socialista local ha recordat que molts ciutadans de la zona Nord de la ciutat han d’anar al Moisès Broggi quan tenen un problema complicat, “però els problemes de transport que han de patir per no tenir un nou hospital demostren que L’Hospitalet mai ha estat una prioritat pe als governs nacionalistes”.

El PSC de L’Hospitalet  fa avui l’acte central de campanya a la ciutat, al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, amb el cap de llista Salvador Illa, i l’alcaldessa de la ciutat. Segons David Pérez aquest mitin tornarà a per palesa la força socialista de L’Hospitalet “i crec que a la ciutat tindrem un resultat que permetrà que Salvador Illa sigui president de la Generalitat”

El PSC manté casetes electorals fixes a la rambla Just Oliveras i a la plaça Eivissa.