Missatge clar i directe del PSC en la recta final de campanya: que l’electorat socialista es mobilitzi i vagi a votar massivament aquest diumenge perquè cal evitar que les forces independentistes puguin formar Govern.

La número 2 de la llista del PSC per Barcelona, Alícia Romero, que ha visitat la carpa del PSC al mercat de carrer dels divendres a Bellvitge, juntament amb el candidat local, David Pérez, número 9 per Barcelona, i l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha fet una crida a donar prou força a Salvador Illa.

“És importantíssim que els socialistes no només guanyem les eleccions, com ja vam fer en 2021, sinó que podem governar i per això cal que no hi hagi una majoria independentista”, ha afirmat.

I ha afegit que “necessitem molts vots socialistes per iniciar la nova etapa que creiem que necessita el país”.

Alicia Romero ha insistit que els últims 10 anys de governs nacionalistes i independentistes han estancat Catalunya i ha reiterat que els socialistes volen enfortit l’economia i els serveis públics, el país en conjunt. Romero ha indicat que aquesta nova etapa ha de permetre “tornar a generar orgull de ser català”.

Alicia Romero ha confirmat el compromís del PSC de tirar endavant una nova Llei de Barris, amb 800 milions d’euros en 4 anys, i s’ha compromès a fer un Govern que col·labori amb els ajuntaments, cosa que no haurien fet ni Junts ni ERC.

“La principal diferència que posem sobra la taula és que Salvador Illa, que ha estat alcalde de La Roca del Vallès, treballarà amb els ajuntaments no contra els ajuntaments, que és el que ha passat en els últim anys”.

Alicia Romero també s’ha mostrat confiada que L’Hospitalet confirmarà que és una ciutat de majoria socialista en les eleccions d’aquest diumenge i aportaran milers de vots perquè Salvador Illa tingui prou força per formar Govern a la Generalitat.