El Partit dels Socialistes de Catalunya han començat la campanya electoral de les Eleccions Europees recordant la importància d’aquest comicis per tal d’aturar l’extema dreta.

Durant l’acte, que ha obert el primer secretari del PSC, i candidat electe a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, ha fet un reconeixement a la trajectòria de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, hores després d’anunciar que renuncia al càrrec. “Primer tenir unes paraules de sincer i quasi emocinat reconeixent per una gran socialista, per una gran alcaldessa, per la Núria Marín. Gràcies, Núria per tot el que has fet, i tot el que faràs” ha apuntat Illa. Els presents en aquest primer míting han dedicat una llarga ovació a una emocionada, Nuría Marín.

El cap de llista del PSC en aquestes eleccions europees, Javi López, ha assenyalat, referint-se a l’inici de la campanya electoral, “volem una Europa més competitiva, una Europa més social, que pensi en el treball de qualitat, els serveis públics i l’accés a l’habitatge”.