La Masia Can Colom, a Santa Eulàlia, acollirà les activitats d’hivern del Programa Municipal de la Dona.

  • L’exposició de la temporada és “Per ser nena”, en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones i es podrà visitar del 12 al 23 de febrer.
  • Les emocions i el benestar de les dones s’abordarà a través d’un taller temàtic, a càrrec del grup Eirene. Seran quatre sessions: els dijous, 22 i 29 de febrer i el 7 i 14 de març, a les 17 hores. La inscripció és gratuïta i es gestiona a través del Centre d’Atenció i informació a la Dona (CAID).

Xerrades, col·loquis i fotografies al voltant de la dona

Durant el mes de febrer es faran una sèrie de xerrades i col·loquis.

  • La humanista especialitzada en cinema, Núria Camdepadrós, de Trama SCCL, explicarà “Dones grans, grans dones. La vellesa femenina al cinema”. Se celebrarà l’1de febrer, al Centre Cultural Santa Eulàlia, a les 17 hores.
  • Dimarts, 13 de febrer, a les 17.30 hores, Teresa Torres, professora de música i historiadora de l’art, farà la xerrada “Les heroïnes més subversives de la història de l’òpera” que mostrarà les obres més conegudes i els seus personatges femenins.
  • Dimarts, 20 de febrer, a les 17.30 hores, a “Violència visual: imatges feminicides”, la fotògrafa Eli Pedrosa incidirà en les imatges i fotografies en clau de gènere.

Les inscripcions són gratuïtes i es fan a través del CAID a través del telèfon 93 403 62 70 i del correu electrònic caid@l-h.cat.