Amb l’arribada del mes de Juny la Festa Major de Santa Eulàlia treu el cap, amb un programa ple d’activitats per a tothom: infantils, concerts, balls, etc. Pots consultar alguns detalls del seu programa.

Consulta el programa en format PDF.

Dimecres, 29 de Maig

Una de les primeres activitats de la festa major serà a les 17.30h al Bibliomercat de Santa Eulàlia amb titelles. Concretament amb l’espectacle ‘Toc, toc! Qui hi ha?’, de la Cia. Pampallugues.

La presentació de la festa serà a les 18.45h Parc de l’Alhambra amb balls, rumbes, flamenc, concert de castanyoles i playback.

Dijous, 30 de Maig

Música a tres escenaris del barri. 18.00 hores. Corals a la parròquia de Santa Eulàlia de Provençana. 18.30 hores, concert de castanyoles, balls i coros rocieros al Centre Cultural de Santa Eulàlia; i havaneres, al Parc de l’Alhambra, a les 22 hores.

Consulta el programa en format PDF.

Divendres, 31 de Maig

A partir de les 17 hores a la Plaça de Pius XII es celebra la 3a Gimcana del Mercat a càrrec de la Comissió de Festes de Santa Eulàlia, l’Associació de Parades Exteriors del Mercat de Santa Eulàlia i l’Associació de Venedors del Mercat de Santa Eulàlia.

A les 18 hores, al Parc de l’Alhambra es celebrarà el 7è Campionat Lali Street Dance, campionat de street dance per a tothom. Inscripcions el mateix dia a la carpa d’inscripcions.

I a les 23.45 hores, al Parc de l’Alhambra es farà el concert d’Hotel Cochambre, la formació que ha revolucionat el panorama de la festa i els grups de versions.

Consulta el programa en format PDF.

Dissabte, 1 de Juny

Dissabte és el dia fort de la Festa Major de Santa Eulàlia. A partir de les 9.30 hores el cercavila de gralles despertarà al barri. Hi haurà fira de comerç, activitats infantils, sardanes i una ruta del patrimoni industrial del barri.

Les activitats de cultura popular estan molt presents:

  • A les 12.30 hores, concert de música folk amb el grup Trèvol. La formació va guanyar la Fira Mediterrània de Manresa el passat mes de setembre. El grup actua per primer cop a L’Hospitalet.
Bernat, Leonie, Martí i Laia, els membres del grup Trèvol
  • A les 17 hores, a la plaça de Francesc Macià, XXXV Trobada Gegantera. Bateig de la nova gegantona del barri
  • A partir de les 19.30 h al Parc de l’Alhambra, Tabalada i el Cercavila amb les colles de percussió que participen en el Correfoc.
    Recorregut: C. de l’Aprestadora – pl. de Milagros Consarnau – c. de la Unió – c.de Jacint Verdaguer – c. de Santa Eulàlia – c. de Pareto – pl. dePius XII – c. del Comerç – pl. de Francesc Macià i Llussà – c. de l’Alhambra – parc de l’Alhambra.
  • A les 21 hores. Correfoc des de Francesc Macià i Llussà, amb les colles convidades Folcat Diabòlic i Diables de la Florida
    Recorregut: C. de Jacint Verdaguer – c. de la Unió – pl. de Pius XII – c. del Doctor Fleming – c. del Comerç – c. de Jacint Verdaguer amb c. de l’Aprestadora

Consulta el programa en format PDF.

Diumenge 2, de juny

A les 11.30 hores. Continuen les activitats de cultura popular amb la jornada castellera. A la Plaça de Pius XII. Amb la participació de la Colla Jove de L’Hospitalet, els Margeners de Guissona i els Castellers de Cerdanyola.

Una de les activitats més esperades és la Trobada de de cotxes i motos clàssics, que arriba a la sisena edició. Serà a partir de les 10h a la Plaça de Francesc Macià i Llussà, de la mà de la Comissió de Festes de Santa Eulàlia i el Club d’Automobilisme CL’Hàssics Hospitalencs.

Al Parc de l’Alhambra s’ha organitzat una matinal esportiva:
10.30h. Cursa dels Barrufets. Inscripcions al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.
11h. Master class de Zumba. A càrrec de Fabio, Zumba master trainer.
11h. Penal, xuta i marca. Els nens i nenes xuten tres penals i, si els marquen tots tres,
obtenen un premi.
12 h. Demostració-exhibició de bàsquet. A càrrec de l’equip pre-mini femení de l’AESE.

Consulta el programa en format PDF.