El Partit Popular ha començat la campanya per a europees al mercat setmanal de Bellvitge, des d’on ha animat votar en les eleccions del 9 de juny. I és que els populars asseguren que més del 70% de decisions que es prenen a Europa afecten al dia a dia dels hospitalencs.

En aquest sentit, la presidenta del PP de L’Hospitalet i portaveu del grup municipal, Sonia Esplugas, ha demanat el vot per portar a Europa polítiques de control fronterer i una baixada de la pressió fiscal.

Així, Esplugas assegura que “l’experiència de la pandèmia ens ha conscienciat de la importància de tenir una política comuna europea en matèria sanitària, però per a Espanya i per a L’Hospitalet també són molt importants les polítiques migratòries per al control de fronteres. També parlem de donar oportunitats als nostres joves i autònoms, de polítiques econòmiques i de baixar la pressió fiscal. Tot això afecta els ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet”.

Des del Partit Popular també proposen traslladar a les institucions europees la seva posició “bel·ligerant” contra l’amnistia.