El PP demana la millora de la il·luminació de L’Hospitalet i el control i el manteniment de l’enllumenat públic i particular de la ciutat. Sonia Esplugas, portaveu del grup municipal ha explicat que “s’han d’agilitzar els terminis de licitació i execució del pla de millora dels punts foscos de la ciutat que el govern municipal ha dit que posarà en marxa, perquè continua la falta d’il·luminació i la deixadesa en l’enllumenat públic en molts punts de L’Hospitalet”.

Esplugas, ha assenyalat que “també demanem que es possi en marxa un pla específic i un nou estudi per complementar els punts foscos que hi ha en la ciutat. També que es millori l’enllumenat. Perquè recordem que una millor il·luminació garanteix una millor seguretat i també desactiva les accions incíviques que es poden produir”.

Des del PP sol·liciten, a més, realitzar un control i seguiment exhaustiu del subministrament elèctric en els diferents barris de la ciutat, amb l’objectiu de posar fi als talls de llum que pateixen alguns veïns, i revisar el seu estat per evitar possibles punxades il·legals que es poden fer.

Augment de l’assignació pressupostària destinada a l’Escola Oficial d’Idiomes

En una segona moció el PP sol·licita al Departament d’Ensenyament un augment de l’assignació pressupostària de l’Escola Oficial d’Idiomes. Esplugas, ha explicat que “els temes de seguretat i neteja del centre comporten unes despeses que no poden assolir, per això demanem a l’Ajuntament que insti a la conselleria d’Educació perquè en els propers pressupostos s’inclogui una assignació especifica per l’Escola Oficial d’Idiomes.”

Gratuïtat dels concerts de les Festes de Primavera

El PP presenten una tercera moció on insten al govern municipal a dissenyar un nou model de producció dels concerts de les Festes de Primavera amb l’objectiu de que tots siguin gratuïts. Esplugas, ha dit que “els nostres veïns paguen molts impostos i es mereixen tenir unes Festes de Primavera on poder gaudir dels concerts sense gastar diners”.

Els populars presenten també dues mocions conjuntes, amb ERC + EUiA i L’H En Comú Podem, on demanen la reobertura de Ràdio L’Hospitalet, i millorar la participació ciutadana a la ciutat.