El PP reclamarà que s’acabi d’executar el pont a mig construir que hi ha per damunt de la Ronda de Dalt, a l’alçada de l’avinguda Electricitat, i que permetria connectar els barris de Sanfeliu i Can Serra. Una obra que fa dècades que està aturada i que actualment s’ha convertit en una zona degradada.

La portaveu del grup municipal del Partit Popular, Sonia Esplugas, ha explicat que “Sanfeliu és un barri aïllat, amb mancances de connectivitat respecte a altres barris de la ciutat. Hi ha un pont a mig acabar per sobre Ronda de Dalt que s’hauria d’intervenir. És un espai molt degradat que el veïnat de Sanfeliu reclama arreglar des de fa anys”.

Al mateix temps, els populars consideren que es podria estudiar la viabilitat d’obrir una nova connexió a través dels terrenys de TMB entre el carrer d’Estronci i el Camí de Can Nyac.

El PP també sol·licitarà una millora urgent de la climatització dels poliesportius municipals. De la mateixa manera, demanarà que els poliesportius del Centre i el Gornal no siguin els únics catalogats, aquest estiu, com a refugis climàtics.

“Els poliesportius municipals han d’estar adequadament climatitzats per garantir la pràctica esportiva. Hem comprovat que hi ha mancances de climatització en molts d’ells. Volem que el govern municipal presenti un pla urgent per solucionar-ho”, ha indicat Sonia Esplugas.

Altres mocions reivindiquen la millora del paviment empedrat del carrer Xipreret i la reconversió de l’antic casal de Can Serra en un centre cívic polivalent. Per últim, presentarà una moció conjunta amb Vox per tal d’instal·lar una pantalla gegant per poder seguir a la selecció espanyola de futbol a l’Eurocopa que es disputa aquests dies.