Manu Reyes, número 2 a la llista del PP per Barcelona, i alcalde de Castelldefels, acompanyat de la candidat per L’Hospitalet, Sonia Esplugas, han visitat la ciutat on s’ha reunit amb empresaris al polígon Pedrosa. Els populars han criticat la política fiscal de l’actual govern de la Generalitat. Des del populars, proposen suprimir els impostos de successions i donacions, així com rebaixar l’IRPF a les rendes més baixes.

Manu Reyes ha explicat que “nosaltres proposem rebaixar molts dels impostos o suprimir directament els tributs propis que té la Generalitat de Catalunya per ser competitius com són altres comunitats com Andalusia o Madrid. I també la rebaixa importantíssima de l’IRPF a les rendes més baixes, perquè hagi igualtat entre totes les comunitats. Perquè actualment les rendes més baixes paguen molt més d’aquest impost a Catalunya”.

L’alcalde de Castelldefels i número dos de la llista de PP per Barcelona ha assegurat també que la cita electoral “del 12 de maig va dels problemes que realment preocupen a la gent, com són la seguretat, l’educació, l’economia o la sanitat, no de Pedro Sánchez o de Carles Puigdemont”.

Manu Reyes ha afegit que “el PP no trairà a cap votant, el nostre vot no servirà perquè ERC o Carles Puigdemont governin la Generalitat, mentre que aquells que votin socialista han de saber que aquest vot acabarà anant als partits independentistes. Nosaltres som la única garantia del canvi real a Catalunya”.