A dues setmanes de començar la campanya per a les eleccions al Parlament, el número 2 de la llista del Partit Popular a Barcelona, Manu Reyes, assegura que aquests comicis seran clau perquè Catalunya sigui més segura i torni a ser la locomotora econòmica d’Espanya.

El qui també és alcalde de Castelldefels i president del PP a la província afirma que s’han d’abaixar els impostos per atreure inversions, igual que s’ha fet a les comunitats autònomes governades pel PP.

Manu Reyes, que ha visitat L’Hospitalet per reunir-se amb l’equip municipal dels populars, també ha apuntat que cal acabar amb les llistes d’espera a la sanitat i amb els mals resultats en l’educació. A més, la lluita contra les ocupacions també centraran la campanya dels populars.

Segons el candidat popular, “en aquestes eleccions ens juguem recuperar el sentit comú i que Catalunya sigui novament una terra atractiva per a les inversions i per a la creació de llocs de treball. També perquè els ciutadans puguem tenir una millor educació i sanitat, i amb uns serveis socials que donin resposta a les necessitats de la població. Una Catalunya segura on acabem amb aquella ocupació il·legal i conflictiva que pateixen ciutats com L’Hospitalet i tota l’àrea metropolitana”.