El grup municipal del Partit Popular reclama que es faci un anàlisi de l’estat de l’edifici que allotja l’Escola Municipal de Música Centre de les Arts, al Gornal, després de l’aparició d’unes esquerdes que van obligar a desallotjar, fa uns dies, les instal·lacions.

Els populars reclamen que es faci una verificació dels terrenys per tal de garantir la seguretat dels veïns. El regidor Javier Díez Crespo ha formulat una sèries de preguntes al govern municipal reclamamant explicacions al respecte: “Volem saber si les esquerdes detectades a l’EMMCA del Gornal han estat provocades per una deficient construcció o per contra han estat provocades per la inestabilitat dels terrenys”.

Segons Díez “l’octubre del 2007 es va injectar massivament formigó per tapar els esvorancs i corriments de terres i per això cal verificar l’estat actual d’aquests farcits i que no s’hagin produït sobrecàrregues al terreny, volem saber si les esquerdes que han aparegut a l’EMMCA han estat provocades per una deficient construcció o degudes a la inestabilitat del terreny”.

El Partit Popular també ha traslladat les denúncies de l’Associació de Veïns del Gornal sobre la presència d’un forat al mur limítrof amb l’escola de música (pista de l’antic Col·legi Pla de Llobregat), que es troba en un “estat qüestionable”, segons la formació conservadora. A més, també s’ha assenyalat la presència d’esquerdes als edificis adjacents.

En aquesta línia, Díez Crespo sol·licita al govern “que es prenguin les mesures oportunes per verificar la seguretat dels edificis del barri i del terreny sobre el qual s’assenten”.