El grup municipal del PP instarà, en el proper Ple, a fer els tràmits per la construcció d’un nou edifici que aculli les dependències de la Guàrdia Urbana o en el seu defecte destinar l’edifici del carrer Migdia a ús exclusiu de la Guàrdia Urbana tot traslladant els serveis municipals aliens a la pròpia Guàrdia Urbana i fent reformes per millorar la seguretat dels agents i una major operativitat de la policia.

La portaveu municipal del PP, Sonia Esplugas, ha dit que “compatibilitzar l’edifici amb altres serveis i amb altres àrees de l’Ajuntament posa en perill a les persones que fan gestions que no tenen a veure amb la Guàrdia Urbana”.

Els populars també reclamen les àrees verdes com a zona d’aparcament gratuïta només per als veïns de la ciutat. Sonia Esplugas creu que “tots els veïns que paguen els impostos a L’Hospitalet haurien de gaudir de manera gratuïta del fet de poder aparcar als carrers de la ciutat”.

El PP també demana, en una altra moció, que es rehabilitin les casetes del passatge Pons. La portaveu Sonia Esplugas, ha recordat que l’Ajuntament va anunciar l’inici dels tràmits per comprar aquestes cases l’any 2016 per convertir-los en set habitatges d’ús social destinats a persones amb mobilitat reduïda i persones grans. Des del PP que consideren que el fet que hagin passat 8 anys és una mostra de la deixadesa del govern municipal .

I pel que fa a les mocions conjuntes demanen un servei especialitzat de fibromiàlgia a l’Hospital de Bellvitge; que es garanteixi la pacificació del trànsit al carrer Sant Jordi i se sumen al Manifest del Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia.