El grup municipal del PP presenta una moció on demana als Ajuntaments de Cornellà i L’Hospitalet que posin en marxa un pla especial per dignificar la zona de Femades, per millorar la seguretat i la neteja d’aquests carrers propers a al polígon industrial on es troben varies discoteques que dificulten des de fa temps el descans dels veïns.

La portaveu del PP, Sonia Esplugas, ha explicat que “nosaltres l’any 2020, ja vam presentar una moció per dignificar la zona de Femades i dotar-la de més seguretat, davant de botellots que es generen davant de les discoteques que hi ha al polígon, i que alteren el descans dels veïns. Això continua igual o encara pitjor i per aquest motiu tornem a demanar solucions, i que els ajuntaments de L’Hospitalet i de Cornellà es posin d’acord i prenguin mesures i posin en marxa un pla per millorar la seguretat i la neteja en aquesta zona”.

Els populars també sol·liciten en una segona moció que l’Ajuntament demani al Ministeri de Foment la cessió dels terrenys corresponents a la zona on es troba l’aparcament dels treballadors de l’Hospital de Bellvitge, per poder donar resposta eficaç a les necessitats de neteja i seguretat que requereix aquest espai.

Esplugas ha assegurat que “la construcció del nou edifici Delta ha suposat la pèrdua de places d’aparcament, i els treballadors de l’hospital han de deixar el cotxe en aquesta zona sense urbanitzar que es troba en molt mal estat”

Per aquest motiu, els populars sol·liciten a l’Ajuntament que demani la cessió d’aquests terrenys al Ministeri de Foment per poder arreglar i millorar aquesta zona, i així els treballadors de l’hospital puguin utilitzar aquest espai per poder aparcar.

El PP presenta una tercera moció en contra de la tramitació d’una llei d’amnistia. També s’adhereixen a una moció conjunta amb ERC i En Comú Podem Confluència per promoure debats polítics a TV de L’Hospitalet.