La portaveu del grup municipal de PP, Sonia Esplugas, ha fet balanç dels 100 dies de l’alcaldessa Núria Marín al capdavant del govern municipal. Esplugas ha assenyalat que “esperàvem un canvi d’actitud del govern socialista, ara que ja no tenen majoria absoluta, però no ha estat així”.

Segons Sonia Esplugas, l’equip de govern continua amb les dinàmiques de sempre “i no només això sinó que la resposta del nou govern a les principals demandes i necessitats dels ciutadans ha estat la pujada de l’IBI un 3%”, ha dit en referència a l’aprovació, durant el passat Ple Municipal, de la proposta d’ordenances fiscals per al 2024 que contemplen una pujada de l’Impost de Bèns Immobles per al pròxim any.

Esplugas també destacat “la incapacitat” del govern que lidera Marín per acabar amb l’incivisme a la ciutat. La portaveu popular s’ha referit a la situació complicada que han viscut molts veïns i veïnes de L’Hospitalet durant l’estiu. “L’incivisme ha fet acte de presència en molts moments, amb botellots i altres problemes d’inseguretat”, afirma.

La portaveu del grup municipal del PP, ha demanat al govern socialista que “afronti amb valentia els problemes que té la ciutadania, perquè no es pot estar més temps en aquesta situació d’inseguretat i incivisme en molts barris de la ciutat. L’Hospitalet no s’ho pot permetre”

A més de les actituds incíviques, Esplugas ha criticat que molts equipaments públics han estat tancats durant l’estiu malgrat les onades de calor que s’han patit especialment a l’agost.