El Partit Popular presentarà una moció per millorar les condicions laborals de la Guàrdia Urbana. Un cos de policia municipal que, segons expliquen, necessita augmentar la plantilla i actualitzar els plusos.

Millors condicions laborals per a la Guàrdia Urbana

La portaveu del grup municipal, Sonia Esplugas, ha remarcat que “no es convoquen places per cobrir les jubilacions, els plusos de perillositat no s’actualitzen des del 1996 i treballen amb mitjans obsolets. Això no és digne de la segona ciutat de Catalunya”.

Que s’elimini el tribut metropolità

D’altra banda, el PP de L’Hospitalet demanarà l‘eliminació del tribut metropolità. Un impost que es destina a finançar serveis com el transport públic o el manteniment de les rondes en funció del valor de la propietat de cada ciutadà.

Sonia Esplugas ha afegit, en aquest sentit, que “el tribut és injust i que si l’AMB necessita més finançament, hauria de trobar altres vies”.

L’Hospital General, pendent d’una reforma

El PP també reivindica la reforma urgent de l’Hospital General de L’Hospitalet i que es recuperin els serveis essencials que es van derivar al Moisès Broggi mentre no es creï el nou equipament.

Aules d’estudis a tots els barris

Finalment, i coincidint amb VOX, proposaran l’obertura de noves aules d’estudis per als districtes de Santa Eulàlia- Gran Via i Gornal-Bellvitge, de tal manera que els veïns de tots els barris tinguin les mateixes oportunitats.