Fins al pròxim 4 de gener es pot visitar el pessebre institucional, situat al vestíbul de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La recreació ha estat creada pels pessebristes Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà.

I els tres artistes no s’han oblidat de L’Hospitalet en la seva creació. El pessebre evoca al carrer Xipreret i inclou una reproducció de l’edifici de l’Harmonia i del Museu de L’Hospitalet, “recreant l’enjardinat, les fonts i la columna romana”, explica un dels creadors, Joan Campamà.

El pessebrista no ha amagat la satisfacció pel resultat final: “Hem fet dues parts, una primera hebrea i una altra zona de L’Hospitalet. Aquesta unió ha quedat força interessant”, explica Campamà.

A més de les reproduccions dels edificis, el pessebre també té totes les figures habituals: el naixement del nen Jesús, els tres Reis d’Orient, pastorets, artesans i el tradicional caganer. Una imatge completa del que tots tenim al cap.

I com també és usual, el pessebre ja ha generat molta expectació i visites. Centenars de persones s’han apropat al vestíbul de l’Ajuntament per admirar la creació de Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà, els tres pessebristes encarregats de dur a terme l’obra des de 2018.

El pessebre institucional es podrà visitar fins al pròxim 4 de gener, de dilluns a divendres en horari d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. Els dissabtes només s’obrirà d’11 h a 14 h i diumenges i festius romandrà tancat.