L’empresa hospitalenca Bettair Cities ha esta present al pavelló de les startups al Mobile World Congress per donar a conèixer els petits sensors que fabriquen per mesurar la qualitat de l’aire. Empreses en creixement que mostren allò que fan per donar-se a conèixer. N’hem parlat a l’Entrevista de l’Informatiu.

Moltes petites empreses emergents tenen el Mobile com a gran aparador d’allò que són i fan. És el cas de Bettair Cities, empresa de la ciutat que es dediquen a la fabricació de petits sensors que mesuren la qualitat de l’aire de grans i petites ciutats.

A l’espai de l’Entrevista hem parlat amb el seu responsable de creixement, Sebastiano Meneghello que ens ha dit com han estat “al estand de Catalunya i com és d’important per una empresa com la nostra que està en creixement i ha estat un aparador important perquè l’abast del nostre negoci sigui mundial”.

Meneghello ha explicat que “a la propera edició repetirem però també anirem a fires com l’Smart City Expo on el nostre producte encaixa encara més”.