Aquest dimecres es reunirà el Comitè de Competició i es decidirà quan es juguen els cinc minuts restants del partit entre la UD Gornal i l’Sporting Gavà, duel que es va suspendre el passat dissabte.

La invasió de camp d’una trentena d’aficionats i la presumpta agressió d’un d’ells a un jugador visitant van provocar que l’àrbitre del duel decidís suspendre el partit quan faltaven cinc minuts de temps afegit per jugar-se.

Moments abans de la invasió, Eric Simó aconseguia el 2-1 que momentàniament significa l’ascens a 1a Catalana de la UD Gornal. El conjunt de Miki Rodríguez havia empatat poc abans, amb un gol anotat per Roberto Carlos Sossa. El gol de l’Sporting Gavà havia estat de penal, transformat per Juan Amador.

Tot apunta que el duel es disputarà aquest cap de setmana. Amb tots els marcadors de la jornada coneguts, el Gornal sap que només li val la victòria. Ni l’empat ni la derrota serien suficients per a l’equip de Miki Rodríguez, que després de la suspensió ja va comentar que “donaran el màxim per evitar que l’Sporting marqui. Ens ho mereixem, ha estat una temporada molt llarga”.

El Comitè de Competició també decidirà aquest dimecres si permet o no l’entrada de públic. Després dels incidents, el més probable és que els minuts restants es disputin a porta tancada.