El Grinch ha intentat acabar amb l’esperit nadalenc a L’Hospitalet, però els nens i nenes de la ciutat amb la seva il·lusió i amb l’ajuda del Pare Noel han evitat que el malvat follet aconsegueixi robar el Nadal.

El Pare Noel amb els seus ajudants els elfs i les fades ha recorregut després amb la seva carrossa els carrers dels barris de Pubilla Cases, Can Serra, les Planes i la Florida  recollint les cartes per conèixer els desitjos dels infants de L’Hospitalet.

El Pare Noel, ha assegurat que “nosaltres anem a casa dels nens i nens que s’han portat bé amb un sac màgic i quan entrem dins s’omple immediatament de joguines i regals per tots ells. La màgia del Nadal i la il·lusió dels petits fa tot més fàcil”.

És el tercer any que la cavalcada del Pare Noel visita els barris de Pubilla Cases, Can Serra, les Planes i la Florida. Una iniciativa que vol omplir de il·lusió i caliu els carrers de la ciutat.

Segons, Lola Ramos, regidora dels districtes IV-V, “nosaltres el que volem amb iniciatives com aquesta és omplir de màgia i il·lusió aquests quatre barris de la ciutat. I que tots, grans i petits, gaudeixen del Nadal”.

A la cavalcada han participat més de 100 voluntaris de les entitats del barris que són els encarregats d’acompanyar el Pare Noel i els seus ajudants en el recorregut que fa la carrossa i facilitar la seva tasca perquè cap nen es quedis sense regal per Nadal.