El Parc de Les Planes va ser el lloc escollit per celebrar una nova edició del Dia Internacional de les Famílies, amb multitud de jocs i activitats pensades per als infants de la ciutat.

Jocs de circ, treballs manuals, circuit de seguretat viària per a patinets o descobrir vehicles de la policia van ser algunes de les propostes en aquest dia especial per als més petits. L’objectiu ha estat que els infants experimentin, juguin i gaudeixin al mateix temps que aprenien valors com el civisme, la solidaritat o la sostenibilitat.

El Parc de Les Planes es va omplir de les múltiples entitats que van col·laborar amb aquesta iniciativa. La Creu Roja, els esplais de la ciutat, L’H Orgull, el CEMFO o el Consell Esportiu van ser només alguns dels col·laboradors d’una jornada que va reunir a centenars de persones durant el matí de diumenge.

El temps va acompanyar a una celebració que des de fa uns anys té lloc a la ciutat, sempre als voltants del 15 de maig, data que l’ONU va declarar com a Dia Internacional de les Famílies el 1993.

Aquest any, la celebració va voler ser responsable amb l’ús de l’aigua i va decidir substituir totes les activitats aquàtiques per jocs gegants. D’aquesta manera, també els més petits, prenen consciència amb l’actual situació de sequera.