El Parc de les Planes ha estat, novament, el lloc escollit per celebrar el Dia Internacional de les Famílies. El Parc ha comptat amb una gran varietat d’activitats com jocs de circs, treballs manuals, diversos tallers, un circuit de seguretat viària per a patinets o aprendre a construir una caixa niu.

Fins al parc s’han acostat representants de l’Ajuntament de L’Hospitalet, com l’alcaldessa, Núria Marín o la regidora de Drets Socials, Laura García. “És el tercer any i la valoració que fem de l’esdeveniment és molt positiva. És un any de consolidació. El darrer any van passar més de 1000 famílies. Aquest any esperem la mateixa participació i ho veiem en l’ambient”, ha declarat la regidora.

La Guàrdia Urbana també ha format part de la celebració i ho ha fet amb un taller de gorres de policia i obrint els seus vehicles als infants. El cos policial té com a objectiu acostar-se als nens i nenes de la ciutat per donar a conèixer la seva feina i per tal que els reconeguin com a una figura propera. “Fem una tasca de prevenció, des d’un entorn bonic i amable, amb la família. La Guàrdia Urbana volem ser una figura propera amb la ciutadania”, ha destacat l’Eva María Bueno, portaveu de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet.

Les entitats també han pensat en els joves i adolescents de les famílies i és per això que la Casa dels Oficis ha preparat un taller d’hostaleria creativa per ensenyar les seves formacions.

El clima ha acompanyat en una jornada lúdica per les famílies de L’Hospitalet, que han pogut gaudir d’una activitat que ja es troba consolidada a la primavera hospitalenca.