El número 2 de la candidatura del Partit Popular de Catalunya a les eleccions al Parlament, Manu Reyes, ha aprofitat l’últim dia de campanya per recordar que els populars volen portar a la cambra catalana diverses millores en l’estat del benestar. Reyes ha afirmat que “són moltes les persones a L’Hospitalet pendents d’una resolució de la Llei de Dependència. Des del PP, pressionarem per a què es solucioni en un temps raonable i també es redueixin les llistes d’espera en les operacions quirúrgiques”.

Els populars han defensat iniciatives en matèria de seguretat, com les que ha portat a terme l’alcalde de Badalona. Volen deixar clar que són l’únic partit que veuen els propietaris dels habitatges com a víctimes de l’ocupació. En aquest sentit l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha explicat que “L’Hospitalet és una ciutat simular a Badalona, en quan a la problemàtica d’ocupació il·legal. L’hem reduït en un 30% respecte l’any passat. S’han d’articular polítiques de resposta davant d’aquest fenomen tant preocupant.

Finalment, la portaveu del PP a L’Hospitalet, Sonia Esplugues, ha fet una crida al vot assegurant que “L’Hospitalet necessita un canvi que arribarà el diumenge. Necessitem una sanitat i educació millors, uns impostos més baixos, més seguretat i fer front a les ocupacions il·legals”.

Els populars tancaran la campanya, aquesta tarda, amb un míting d’Alberto Núñez Feijoo al Parc de Bellvitge.