La plantilla de l’AEC Collblanc masculí ha patit una sacsejada important aquest estiu. Tan sols un jugador que hi era la temporada passada continua aquest curs. A més, des de l’entitat celebren que s’hagin obert de nou les grades del poliesportiu municipal Fum d’Estampa.

L’equip masculí de l’AEC Collblanc no té res a veure amb el de la temporada passada. El nou inquilí de la banqueta ara és el Xavi Rego, molt lligat al Bàsquet Castellbisbal, i que ara enceta una nova etapa com a entrenador.

A banda d’aquest moviment la plantilla ha estat renovada pràcticament al cent per cent. El fet de tenir jugadors nous ha fet que l’ambient al vestidor s’hagi tornat molt sa i competitiu a parts iguals. El nou mister, assenyala que “estic molt content amb els jugadors que tenim. Estic convençut que serà una temporada molt divertida si seguim competint i treballant com fins ara. Hi ha moltes ganes, perquè tothom és nou a l’AEC Collblanc, començant per mi mateix”.

De moment, l’AEC Collblanc ha guanyat l’únic enfrontament que ha jugat com a local i n’ha perdut els dos com a visitant. Tot i aquest balanç, des del club tenen molt clar que si l’equip segueix jugant amb la mateixa intensitat els resultats acabaran arribant. “El mínim és competir tots els partits. Si defensem bé podem donar molta guerra en aquesta Copa Catalunya. No hem d’oblidar que és una categoria amb els equips molt igualats, apunta Xavi Rego.

L’AEC Collblanc torna a jugar amb públic a les grades

Una de les notícies més positives per l’AEC Collblanc en aquest inici de campanya ha estat la reobertura de les grades del poliesportiu municipal Fum d’Estampa després de dos anys tancades per treballs de remodelació. “La veritat és que han estat dos anys sense públic a les grades. Ha estat trist però ara estem molt content per tenir la nostra gent a la grada. Realment ens donen molta energia. Hem d’aconseguir que encara vingui més públic a animar-nos”, afirma el tècnic.

El proper partit de l’AEC serà aquest diumenge al migdia quan rebi la visita de la Unió Bàsquet Mir, quart classificat.