L’Hospitalet Bellsport ja prepara una nova temporada a la 2a Divisió B masculina de futbol sala. I ho fa amb una plantilla que s’ha renovat quasi al complet amb només quatre jugadors que continuen respecte a la temporada passada: Aleix Besalduch, Marc Enric, Lluís Sanguino i Mario López.

Entre les baixes, algunes destacades, amb jugadors que portaven molts anys defensant la samarreta de L’Hospitalet Bellsport. És el cas de Raúl Ceni, Joan Miñano, Uri Serrano o Sergio Alfonso, que ja no va acabar la temporada passada. Antonio Mesa reconeix que serà difícil reemplaçar-los: “Han estat jugadors molt importants per a nosaltres. Però ara el que estem intentant renovar, creixer, un altre equip, una base diferent”.

I per crear aquesta nova base s’han incorporat fins a vuit jugadors nous, als quals cal sumar els dos juvenils que pugen, Enric i Aleix. Els nous fixatges són Sego, Llibert, Amar, Rakib, Lokmane, David López, Dídac i Usama. Aquest últim, provinent del Martorell, reconeix que tornar a treballar amb Antonio Mesa, amb el qual va coincidir en el passat, ha estat una de les claus per fitxar pels hospitalencs, a més de les ganes de “començar una etapa nova”. Usama marca com a primer objectiu de l’equip “formar el grup. Som un equip amb molta gent nova i cal tenir paciència”.

Precisament per això, per la necessitat d’encaixar totes les peces, Antonio Mesa no es marca grans objectius a llarg termini i prefereix parlar de “gaudir del futbol sala i veure on ens posa la competició”. Això sí, assegura que té “bones sensacions”.

L’Hospitalet Bellsport iniciarà la temporada oficial el 16 de setembre a casa, contra el Calvià. Abans, el conjunt d’Antonio Mesa disputarà sis partits de preparació.