Fer pintures rupestres, jugar amb imants o crear figures de papiroflèxia són algunes de les activitats temàtiques que alguns nens de Pubilla Cases estan fent gratuïtament fins al 4 de juliol a la biblioteca de la Bòbila. Es tracten dels tallers del projecte ‘El Nostre estiu, el nostre món’, una iniciativa conjunta entre les biblioteques de L’Hospitalet i l’associació Maneno que proposen viure les lectures a través de l’art, el joc i el descobriment.

“Consisteix a crear un grupet de joc, lectura i creació que ens permet tenir cerca convivència durant quatre dies amb els mateixos infants”, explica la directora de projectes de Maneno, Mar González.

A diferència d’un club de lectura o d’un casal d’estiu, en aquestes trobades els nens combinen l’activitat literària amb tallers temàtics: “Les sessions comencen amb una part de lectura, després tenim una estoneta per moure el cos i finalment els tallers temàtics”, resumeix González.

Els tallers també es faran aquest estiu a les biblioteques La Florida, Josep Janés i Tecla Sala. L’acollida està sent molt positiva, tant per part dels nens com de les famílies: “Els nens responen bé i les famílies estan contentes de poder comptar amb aquesta activitat”, destaca la bibliotecària de la Bòbila, Eli Ramírez.

Les biblioteques de La Florida i Josep Janés, pròximes parades

Els participants d’entre 7 i 12 anys poden apuntar-se encara a la setmana del 8 a l’11 de juliol a la Biblioteca La Florida o la del 15 al 18 de juliol a la Biblioteca Josep Janés.

Per inscriure-us, consulteu aquest enllaç.