Com és tradició el Museu de la ciutat s’obre de bat a bat per celebrar el Nadal. La mostra pessebrista que arriba a la 31 edició, un any més gira al voltant de les figures de Playmobil. En paral·lel hi ha previst una programació d’activitats per engrescar grans i petits i per gaudir de l’esperit de les festes. Consulta aquí els horaris.

31a exposició de pessebres

Els ninos de Playmobil tornen a donar forma a diorames que recreen les escenes del naixement de Jesús. A més, com sempre, han arribats acompanyats dels ninos gegants que permeten fer divertides selfies.

En paral·lel, s’ha organitzat un concurs per trobar la figureta que es troba fora de lloc a cadascun dels diorames. El Museu ha comptat amb la col·laboració de l’entitat ClickClack per muntar aquesta mostra que roman oberta fins el 7 de gener.

Programa d’activitats paral·lel

A la mostra pessebrista se sumen altres activitats que conviden a reviure les tradicions. Les repassem:

  • Divendres, 15 de desembre, 17.30h. A l’Harmonia. Activitat familiar per muntar de manera col·lectiva un pessebre.
  • Divendres, 15 de desembre, 19h. A l’Harmonia. Recital ‘El Nadal i els poetes’, a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic de L’Hospitalet.
  • Diumenge, 17 de desembre, a les 11h. A Can Riera. Espectacle Per Nadal, pas de pardal Amb Rah-mon Roma. Cantarem i ballarem nadales
  • Dimarts, 19 de desembre, de 17.30 a 19h. A Can Riera. Taller familiar per crear litografies nadalenques per felicitar les festes
  • Dimecres, 20 de desembre, a les 21h. A l’església de Santa Eulàlia de Mèrida (pl. de l’Ajuntament). Concert El cant de la Sibil·la, declarat patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO. L’interpretaran la soprano Laura Castellet i la Coral Xalesta.
  • Dijous, 21 de desembre, de 17.30 a 19h. A Can Riera. Gimcana per recuperarl’esperit nadalenc
  • Divendres, 22 de desembre, de 10.30 a 13.30h. Pati de l’Harmonia. Jugantots. Deu jocs gegants tradicionals construïts artesanalment. Animació amb música i nadales.