El currículum d’Africa Fanlo és llarg. Aquesta il·lustradora ha col·laborat amb revistes com “Cavall Fort” i “Tretzevents” i té publicats diversos llibres, sobretot en l’àmbit infantil. Les seves il·lustracions han aparegut a diversos programes de TV3 com per exemple, el nou programa d’Andreu Buenafuente.

Al Centre Cultural La Bòbila porta “Viatge sense retorn”, una exposició formada per 12 làmines que formen un calendari que va fer pel 2022 i, també, 12 il·lustracions més que l’artista ha produït fruit del seu mètode de treball.“M’agrada no pensar massa les coses, sinó que les idees vinguin”, diu Fanlo que equipara la seva manera de treballar a una invocació. “Em capbusso en un món molt oníric on hi ha molta vegetació, paisatge i dones, i la llum i el color és molt important”, explica la il·lustradora.

Pels passadissos del centre cultural també s’hi poden veure les obres fetes pels alumnes de l’estudi que l’artista i professora russa Galia Caren té a Barcelona. Aplegades sota el títol d’ “Una mirada pintoresca al futur”, s’exposen les obres de joves artistes d’entre 8 i 24 anys que reflexionen sobre què és per ells al futur.