El Mobile Wolrd Congress (MWC) torna al recinte Fira Gran Via, el proper 26 de febrer, i preveu l’arribada d’entre 95.000 i 96.000 visitants, xifra que creix respecte l’edició de l’any passat, però encara lluny dels més de 100.000 visitants d’abans de la pandèmia.

Aquest dijous s’ha presentat l’edició de 2024 amb totes les novetats previstes per aquest saló que comptarà amb 2.400 expositors procedents de més de 300 països d’arreu del món.

Tot i que el saló és el de referència sobre telefonia mòbil, enguany més d’un 50% de les empreses participants són d’altres sectors tecnològics com la salut, l’entreteniment i la mobilitat. “Som la plataforma que fan que diferents indústries floreixin”, ha manifestat el director general de GSMA, Mats Granryd.

Entre les novetats d’enguany trobarem l’arribaba del primer cotxe volador d’Alef Aeronàutics i el vaixell d’hidrogen, guanyador de la Copa Amèrica 2021 de l’equip Emirate Team New Zealand.

El saló recupera totes les grans marques del sector com Samsung, Google, Meta, IBM o Microsoft, que repeteixen, i el retorn de Huawei i Ericsson que havíen marxat. Destaca també l’arribada per primer cop de China Telecom o Alipay.

Com cada any, el MWC també presenta altres activitats com un miler de xerrades, debats i conferències amb la presència dels principals dirigents d’empreses destacades del sector.

L’Hospitalet, i el sector Granvia Sud, es preparen per rebre un cop més el MWC amb totes les regulacions de mobilitat previstes i l’oferta gastronòmica al voltant del recinte firal.