Una tradició solidària torna aquest diumenge a la Rambla Just Oliveras. El Mercat de Vell permet la venda d’objectes de segona mà perquè l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la ciutat pugui  tirar endavant el munt d’activitats que porten a terme.

Durant tota la jornada hi haurà la taula informativa i de consultes per a familiars que tenen al seu càrrec persones afectades d’Azheimer. Hi ha tallers que donen certa autonomia als malalts i els permeten socialitzar amb altres persones afectades i sortir, moltes vegades, d’un cercle tancat.

El Mercat de Vell aplega milers de persones a la Rambla Just Oliveras

De deu del matí a dues de la tarda es vendran números per una rifa d’obsequis cedits per comerços de la ciutat. De 12 a 13 hores es farà un taller de risoteràpia que allibera tensions físiques i emocionals a través del riure.

Altres activitats de l’Associació és la conferència teatralitzada “El llegat”, a l’Auditori Barradas, el dia 20, a les 5 de la tarda. Dissabte, 7 d’octubre faran el Dinar de Germanor i el 29 d’octubre, un Concert Significatiu al Barradas, a les 7 de la tarda.