L’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Santa Eulàlia Interior ha engegat un servei de repartiment a domicili amb una motocicleta elèctrica. Una manera d’adaptar-se als nous hàbits de consum, amb l’objectiu d’incentivar la compra i afavorir el comerç local i de qualitat i facilitar l’accés a persones amb problemes de mobilitat.

El Mercat de Santa Eulàlia recupera un servei que havia tingut fa anys i es converteix en l’únic mercat de la ciutat que ofereix un repartiment a domicili que reuneix les compres a diferents parades. Les comandes, de moment, es reparteixen als barris de Santa Eulàlia i Gornal i al carrer de la Riera Blanca de Barcelona.

La compra es pot fer presencialment, però també per telèfon o correu electrònic. Per fer-la per telèfon, cal trucar a cada parada i fer la comanda. Per correu electrònic, a reparto@mercatsantaeulaliainterior.cat especificant la llista de la compra separada per cada parada. I en tots els casos, cal deixar les dades de contacte i l’adreça d’entrega i el servei s’encarrega de recollir i agrupar la compra de les diverses parades i lliurar-la al domicili, moment en què s’efectua el pagament amb targeta de crèdit.

El Mercat de Santa Eulàlia, més de 85 anys d’història

El Mercat de Santa Eulàlia es va inaugurar el 20 de juliol de 1935 i es va convertir en el tercer mercat de L’Hospitalet, després dels mercats del Centre i de Collblanc. La construcció del mercat va ajudar a la vertebració d’un barri que, en trenta anys havia multiplicat per deu la seva població i havia esdevingut el segon nucli poblacional de L’Hospitalet després del centre de la ciutat.

L’any 2003 es va fer un projecte per dur a terme una reforma integral del mercat. Les obres es van fer l’any 2004 respectant la seva estructura de creu grega, però transformat totalment l’aspecte del mercat, dotant-lo d’instal•lacions modernes i creant nous espais. Actualment té 31 parades, algunes regentades per la mateixa família des de fa tres generacions.