El Consell del Districte V ha anunciat que el pròxim 28 de desembre obrirà les portes el remodelat Mercat de Can Serra. L’espai incorporarà una gran superfície comercial de la marca Dia.

El regidor del Districte IV i V, Pepe Castro, ha explicat que el nou mercat serà mixte, amb una gran superfície que oferirà productes embassats i entre 8 i 10 parades que vendran productes frescos. Amb la remodelació també s’han millorat els accessos i l’entorn, així com l’espai de càrrega i descàrrega.

“El mercat patia manca de dinamisme comercial. Esperem que la nova superfície comercial activi les parades de productes frescos i en el futur hi hagi més parades que es vulguin instal•lar”, ha explicat Pepe Castro.

El regidor també ha explicat que al gener es realitzarà una jornada de portes obertes al nou mercat remodelat.

Campanya comercial a Pubilla Cases

El Consell del Districte V també va tractar la campanya comercial de Nadal que realitza el barri de Pubilla Cases. La presidenta de l’Associació de Comerciants d’aquest barri, Marisa Pozo, ha destacat els bons resultats de la seva associació en només un any de funcionament.

“Aquest Nadal tenim com a novetat el pessebre vivent que organitza la Cofradia 15+1, el trenet que recórrer els barris de Pubilla cases i Can Serra i el Tapa i canya. Aquesta darrera acció la vam iniciar a la Festa Major amb molt bon resultat i ara repetim per Nadal. Diversos bars ofereixen una tapa i una canya per 1’5 euros”, ha explicat Marisa Pozo.

Durant el Consell del Districte V també es van presentar els pressupostos de l’Ajuntament.