La 29a edició del Manga Barcelona ha superat les expectatives a l’haver-se superat lleugerament la xifra de l’any anterior amb 165.000 participants. L’organització del Manga ha emès un comunicat on afirma que “un any més, l’entusiasme i implicació del públic del Manga Barcelona ha fet que totes les activitats hagin tingut un èxit contundent.”

Aquest any el saló ha guanyat 3.000 metres quadrats i ha crescut en nombre d’estands, amb 70 expositors més que l’any passat. La gran aposta ha sigut canviar la distribució dels espais per millorar l’experiència dels visitants i reduir les aglomeracions.

El públic que ha visita el saló, “és cada cop més divers en tots els aspectes, i si les famílies otakus amb nens petits fa uns anys cridaven l’atenció enguany ja són una imatge més que habitual” .

Ara els organitzador tenen els ulls posats en l’edició de 2024 amb la celebració dels 30 anys, quan esperen poder tenir més presencia d’autors i artistes japonesos que des de la pandèmia han estat els grans absents. De fe, ja hi ha dates per a la seva celebració que serà del 5 al 8 de desembre de 2024.