El Let’s ha completat el cartell 2024 amb més de quaranta actuacions programades en la 19a edició que tindrà lloc del 16 de febrer al 23 de març a les quatre sales de concerts de L’Hospitalet: Sala Salamandra, El Pumarejo, Espai Zowie i Sala River.

El festival comptarà amb els millors grup indie de l’Estat i amb artistes internacionals, convertint-se en l’edició més representació forània, fins el moment. A més, més d’un 50% de les bandes programades són mixtes o liderades per dones.

Entre els més de quaranta artistes que s’han sumat al cartell destaquen Iván Ferreiro, La Habitación Roja i El Columpio Asesino, a més de noms que marquen el futur del gènere com Niña Polaca, Irenegarry, Eddi Circa, La Paloma, La Élite, Rebe o The Crab Apples. També destaquen les propostes internacionals dels britànics BDRMM i del nord-americà Clap Your Hands Say Yeah. Les entrades del festival ja estan disponibles al web del www.letsfestival.cat

Activitats paral·leles

El 16 de març hi haurà programació de club amb la closing party del Let’s i els DJs David Van Baylen, Maadraassoo i Salicrunette, mentre que el 23 de març, per primera vegada es farà un passi d’un documental i una sessió de tardeo. En concret, a la Salamandra, es projectarà Voy a saco: guitarres y clubs sobre la trajectòria del DJ Amable, qui en acabar la projecció, punxarà una sessió electritzant plena d’himnes indie i rock. 

Les propostes emergents i la trajectòria del festival fan que el Let’s sigui considerat un dels festivals de referència de la música independent estatal a Catalunya.