No ha pogut ser i el júnior masculí del CB L’Hospitalet ha finalitzat en quarta posició la Final a 4 del Campionat de Catalunya de la categoria. L’equip de Xavi Pardina aspirava a finalitzar com a mínim tercer per tal d’accedir al Campionat d’Espanya però el cansament ha passat factura.

Perquè la semifinal de l’Hospi va ser de gran nivell. El conjunt hospitalenc sabia que, a priori, era inferior al Joventut de Badalona però això no va espantar l’equip, que durant tota la primera part va competir de tu a tu davant la Penya.

El tram final del tercer quart, però, va ser clau. Es va passar del 55-55 al 62-55 favorable al Joventut i, malgrat que l’Hospi ho va intentar, ja no va poder tornar a posar-se per davant. Quatre triples consecutius de la Penya al darrer període van acabar de sentenciar un duel en el qual el CB L’Hospitalet va donar la cara en tot moment.

Al tercer i quart lloc, davant el Bàsquet Manresa, ha faltat aire. L’Hospi ha començat bé però el pas dels minuts ha beneficiat al conjunt del Bages, molt més fresc. El 53-92 final classifica al Manresa per al Campionat d’Espanya, acompanyat dels dos finalistes, Joventut de Badalona i FC Barcelona.