Al Jardí del Palauet de Can Buxeres hi ha aparegut un petit bosc on es poden fer realitat els nostres desitjos. Allà ens espera ‘la Marquesa’, que ens donarà les claus per poder imaginar allò que desitgem. També ens  guiarà per aquest jardí màgic i ens presentarà els seus habitants. Amb ella es troba el ‘pianista’ que posa música al jardí, també la ‘trenadora’, que és l’encarregada de fer els fils màgics dels nostres desitjos, i les ‘refiladores’, que canten cançons. I també les ‘cuques de llum’ que il·luminen el jardí.

Jordi Magdaleno, director artístic del Jardí del desitjos, ha explicat que “el jardí és un bosc de bon desitjos, per Nadal sempre volem regals però també és un bon moment per desitjar coses per tothom i aquest és el lloc ideal per poder demanar-los.”

És el primer cop que el Jardí dels desitjos arriba a L’Hospitalet per omplir de il·lusió i màgia la ciutat. Aquesta és una de les activitats que s’han posat en marxa a L’H per gaudir del Nadal amb intensitat.  

El Jardí dels desitjos estarà obert fins al 4 de gener, de 17:30 h a 21 hores, amb reserva prèvia, tot i que per ara no queden entrades disponibles. Per aquest motiu, l’Ajuntament demana a les persones que tinguin reserva i que no assisteixin al recinte que alliberin l’entrada.

En aquest sentit, els llocs vacants estaran disponibles fent una cua per a persones sense reserva prèvia. S’hi podrà entrar per ordre d’arribada i fins a esgotar l’aforament.