L’Auditori Barradas és l’escenari escollit pel guitarrista i compositor hospitalenc Juan Antonio Moya per presentar aquest dissabte 3 de juny el seu nou disc, “Idílico”. El segon treball de Juan Antonio Moya proposa un viatge a través dels palos flamencs des d’un punt de vista personal i obert a altres influències musicals.

Moya es va criar entre cants i guitarres per les diferents penyes flamenques de L’Hospitalet i al 2008 va debutar en teatres com l’Auditori de Cornellà i el Teatre Joventut. Al 2018 va treure el seu primer disc, “Bordón Negro”. El nou treball de Moya ens endinsa en el món del flamenc des d’un punt de vista personal i intimista.

El tema que obre el disc és una bulería dedicada a Paco de Lucía i que porta per a títol “Al Maestro”. A partir d’aquí, Moya toca diferents pals: la taranta, la zambra, el zapateado, la farruca, la guajira i la rumba. Finalment, l’última cançó del disc es diu “Idílico” i no correspon a cap pal flamenc. En aquest cas, Moya s’ha deixat portar per la inspiració i es correspon al moment artístic que viu el guitarrista de La Florida.

Pots recuperar l’entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet a Juan Antonio Moya fent clic aquí.