Tot Bellvitge ha celebrat aquest cap de setmana el 28è aniversari de l’entitat amb un recital de poesia, una trobada de col·leccionistes de plaques de cava i una ballada de sardanes al Parc Metropolità de Bellvitge.

L’acte central del programa festiu va ser la ballada de sardanes amb 12 colles veteranes de L’Hospitalet i Barcelona que van fer costat al grup de Bellvitge. Més de dues-cents aficionatsa la Sardana van ballar durant tot el matí a ritme de la Cobla de Terrassa amb un repertori dedicat íntegrament al barri de Bellvitge.

Emili Salas, president del Tot Bellvitge, explica: “Molts compositors de la ciutat ens han dedicat Sardanes, la més antiga és de l’any 1933. Però la que més ens emociona és Tot Bellvitge, que ens va dedicar el nostre amic Josep Pujol i Alsina l’any 2003. S’ha convertit en el nostre crit de guerra”

L’entitat ofereix classes de sardanes a tothom qui vulgui inciciar-se en aquesta dansa catalana. El desig dels seus membres és poder garantir la continuïtat de Tot Bellvitge i per això necessiten gent jove.