El Partit Popular de L’H denuncia que l’Ajuntament no ha complert el seu compromís d’instal·lar climatització a les escoles abans d’acabar el curs. Aquesta denúncia, l’ha fet aquest divendres davant l’escola Busquets i Punset, la portaveu del grup municipal i regidora en funcions, Sonia Esplugas. 

La líder popular critica que l’equip de govern hagués forçat una modificació de crèdit d’urgència de dos milions i mig d’euros al ple d’abril per pagar la climatització dels menjadors de les escoles i també la instal·lació de tendals als patis i, segons Esplugas, no s’hagi fet.

“Els alumnes i alumnes de L’Hospitalet estan patint, per un costat, la incompetència de la Generalitat, però també la venda de fum del partit socialista, que durant la precampanya ens va anunciar que instal.laria la climatització als menjadors de les escoles abans de l’estiu” explica Sonia Esplugas. “Això, no és així i nosaltres reclamem mesures urgents” destaca Esplugas.

En relació amb la calor a les escoles, Esplugas demana que s’apliqui una moció que va presentar el Partit Popular al maig del 2022 i que es va aprovar, on es demana que als centres educatius s’instal·lin dispensadors de crema solar.

Pel que fa a la climatització, la portaveu popular demana que, com a mínim, l’Ajuntament ho tingui instal·lat al setembre