El Teatre Joventut ha acollit la representació de l’obra “Un tranvía sin raíles”, que ha representat el grup hospitalenc Gornal Teatre. La temàtica de l’obra gira al voltant de les aventures d’un grup de treballadors i hostes d’un hotel que està a prop de la platja, tot narrat amb molta ironia i un to humorístic.

“Tracta d’un hotel amb una sèrie de personatges, matrimonis especials, una senyora gran que també és molt especial i la gent de l’hotel, que també tenen les seves històries i problemes que fan que l’obra sigui molt divertida”, ha declarat el director de Gornal Teatre, Quim Portero. En aquest sentit, també ha afegit que han escollit aquesta obra perquè “ens agrada fer un teatre que faci riure, que sigui distret, on el públic no hagi de pensar en els seus problemes”.

El cicle L’H fa teatre

El cicle L’H Fa Teatre dona l’oportunitat a companyies amateurs de la ciutat de poder treballar en condicions professionals, amb totes les facilitats que té un teatre, com il·luminació i so d’alt nivell. “Jo crec que és molt important fer cultura. És un moment d’oci que compartim amb la família i els amics, els hi donem aquesta bona estona”, ha declarat l’Alba Díaz, actriu de l’obra.

Per a les companyies que en formen part d’aquesta plataforma suposa un moment molt important. “Nosaltres no tenim molts recursos, no assagem a un teatre, no tenim bona il·luminació, no tenim so; venir aquí aquests dies és importantíssim perquè és viure quasi com si fóssim estrelles”, ha explicat també l’Alba.

L’H Fa Teatre inclourà representacions teatrals de diferents obres, amb temàtiques variades, des del dia 8 al 16 de juny, on el públic hospitalenc podrà gaudir de teatre amateur.

Consulta en la notícia de la part inferior tot el programa del cicle