El grup de teatre Margarida Xirgu de l’Ateneu de Cultura Popular recuperen una obra mítica que van representar ara fa catorze anys, “La filla del Carmesí”. Aquest divendres i dissabte es passaran les imatges que mostraran el bo i millor d’aquelles representacions i de la trajectòria del grup teatral. N’hem parlat amb Joan Soto, membre del grup.

Joan Soto ha destacat com “hem recuperat diverses obres que hem representat en aquests darrers catorze anys. El 2009 vam estrenar al Catòlic “La filla del Carmesí” i no volem centrar-nos solament en aquesta obra sinó recuperar el record de les altres coses que ens han fet feliços en aquests anys”.

Soto ha recordat “La ronda de mort a Sinera”, d’Espriu i “com vam fer el 2015 “Candel, l’altra català” i no em vull oblidar de l’homenatge que li vam retre a Maria Aurèlia Capmany. Obres amb missatges feministes que volem tornar a reviure”.

Soto ha explicat que “La filla del Carmesí”, és la història d’una colla de brètols en un hostal. Hi ha una juguesca per veure si es casen amb la primera dona que entri per la porta, la Carmesina. Un luxe d’obra que veurem tal com la vam fer anys enrere”.