L’Auditori Barradas ha acollit la representació de dues funcions de l’obra “Agència Matrimonial“, tot coincidint amb el quinzè aniversari del Grup de Teatre Banyes. La companyia fa quinze anys que està dedicada a crear comèdies per fer riure. El seu nom sorgeix en un sopar, quan el Genaro de Otero, el director del grup, va estar parlant de teatre amb uns amics. Ell tenia una obra escrita amb el títol de “Banyes“, van decidir representar-la, els va agradar el nom i així es va anomenar la companyia.

En aquesta ocasió i amb motiu dels 15 anys han presentat una comèdia on l’hereva d’e’una agència matrimonial rep una notícia inesperada: si aconsegueixen formar una parella estable en 48 hores, rebran una important quantitat de diners que podria ajudar a salvar l’empresa. Això resultarà en una gran quantitat de personatges diversos que intentaran trobar l’amor.

“Ja estic pensant en la següent obra. Com estic prejubilat, vaig pensant. Sempre m’agrada agafar pels extrems, fer obres còmiques. Fer punta a les coses i fer-les una mica picant. Busquem fer riure a la gent”, ha declarat el Genaro de Otero, qui també dirigeix “Agència matrimonial”.

Entrevista al Genaro Otero dins del programa Veïns del dia 09-01-2024

L’obra ha estat un complet èxit i ha aconseguit vendre totes les entrades. Abans de l’inici de l’espectacle, es va programar un breu espectacle de tabals a la rambla de Just Oliveras i també van comptar amb la presència d’un mag, que va realitzar diversos jocs de cartes amb les persones que esperaven per entrar al teatre.