Aquest cap de setmana el Grup de Teatre Banyes celebra el seu 15è aniversari. I ho farà amb una doble representació de l’obra Agència Matrimonial, una comèdia que es podrà veure dissabte i diumenge, a  partir de les set de la tarda, a l’Auditori Barradas.

Els dos dies, a més, hi haurà espectacle previ al carrer. Dissabte, a les sis, els tabalers de Kabra i la Colla Jove de Castellers de L’Hospitalet amenitzaran l’espera amb diferents actes just davant el Barradas. I diumenge, també a les sis, l’espectacle al carrer serà a càrrec del mag Daniel Espín, a més de tornar a comptar amb els tabalers de Kabra.

Els espectacles previs estan oberts a tothom i s’esperen sorpreses i regals. Per poder assistir a l’obra, ja dins l’Auditori Barradas, es necessita comprar entrada. Tot i que ja estan pràcticament esgotades, tothom qui vulgui es pot apuntar a la llista d’espera al telèfon 636 74 01 29.

L’obra, Agència Matrimonial, està escrita i dirigida per Genaro de Otero. La trama explica el 50è aniversari d’una agència matrimonial i com la fundadora va prometre un premi monetari important a la primera parella que es consolidés després d’aquesta celebració.