El grup de Salut Comunitària del CAP Pubilla Cases amb les entitats del barri ha organitzat un conjunt de tallers entorn de la criança positiva per donar resposta a les inquietuds de les famílies. La nutrició, l’ús de les pantalles, les cures o les dents en són alguns dels temes.

Quan els nadons compleixen el mig any de vida arriba el moment de començar-los a introduir els aliments. I en aquest punt comencen els dubtes a les famílies. Què li puc donar? En quin ordre? Quina quantitat? A aquestes qüestions i moltes més ha respost el nutricionista del CAP de Pubilla Cases en el taller d’alimentació saludable en els infants d’1 a 3 anys.

L’activitat s’emmarca en un conjunt de tallers entorn la criança positiva que ha impulsat el grup motor de Salut Comunitària del CAP Pubilla Cases amb entitats del barri per donar resposta a les inquietuds i necessitats del veïnat.

Des del maig, les famílies han pogut gaudir de l’experiència de diversos professionals els àmbits com les cures, les dents i l’ús del xumet o la importància d’explicar contes. “Es tracta d’un grup multidisciplinari i això ens ha permès comptar amb professionals com pediatres, higienistes dentals, nutricionistes o infermeres”, ha explicat la treballadora social del CAP de Pubilla Cases, Elvira Aymerich.

El pròxim dilluns 26 de juny hi haurà una nova proposta, en aquest cas sobre l’ús de les pantalles a la Biblioteca de la Bòbila i per acabar, una darrera sessió de tancament posarà el punt final als tallers el 3 de juliol a la sala polivalent de Càritas.