Street Squad són 12 nois d’entre 20 i 25 anys, apassionats de les danses urbanes i, veient la seva trajectòria, podem dir sense por a equivocar-nos que són bons. Tant com per haver merescut, per segon any consecutiu, una plaça al campionat del món de breakdance.

L’any passat aquest campionat es va celebrar a Sant Diego, a l’estat nord-americà de Califòrnia. Els diners els van jugar una mala passada, ja que no van aconseguir els recursos suficients per poder-hi viatjar i mesurar forces amb les millors formacions de dansa urbana del món.

Aquest any la història es repeteix. El passat mes de març es proclamaven guanyadors, en la categoria de hip hop coreogràfic, de la final europea del World of Dance, una victòria que els classifica per participar en el campionat del món que se celebrarà el 30 de juliol a Los Angeles. I tornen a trobar-se amb el mateix entrebanc: l’econòmic.

Els nois de Street Squad calculen que necessiten uns 30.000 euros per cobrir les despeses que els suposaria aquest viatge que, d’altra banda, pot ser la seva gran oportunitat. Per això aquest grup de joves de L’Hospitalet ha posat en marxa diferents iniciatives per recaptar dinersi trobar mecenes i patrocinadors que els ajudin a complir el seu somni.

Sota el títol Street Squad Road to L.A. han obert una campanya de micromecenatge en què tothom que els vulgui donar un cop de mà pot fer aportacions econòmiques. A canvi, ells ofereixen diferents contraprestacions, en funció de la quantitat aportada.

La campanya de micromecenatge està oberta tant a particulars com a empreses que estiguin disposades a patrocinar-los a canvi de que ells llueixin publicitat de la seva marca durant les actuacions. De moment la recaptació va poc a poc, però esperen que aquesta vegada els diners no siguin un obstacle insalvable per poder demostrar el seu talent “made in L’Hospitalet”.