Dilluns arrenca a Fira Gran Via L’Hospitalet una nova edició del Mobile World Congress i per saber com afecta a la ciutat hem parlat a l’Entrevista de l’Informatiu amb Josep Maria Huguet, delegat a L’Hospitalet del Gremi d’Hotels de Barcelona.

Huguet ha dit que “l’impacte econòmic és important perquè conjuntament amb Barcelona suposa 500 milions d’euros que es reparteixen entre tothom que hi participa en un esdeveniment com aquest des dels hotels, restaurants o botigues. El turista que ve a L’Hospitalet no sap que ve aquí sinó que pensa que està a Barcelona. Tenim l’oportunitat de mostrar-nos als visitants”.

Accions municipals per donar a conèixer L’Hospitalet

Josep Maria Huguet ha explicat com “des de l’Ajuntament es fan projectes perquè el visitant pugui fer un recorregut de tapes i és important per a la ciutat donar-nos a conèixer”. La sequera està afectant d’una manera important als hotels i Huguet creu que “tothom qui ve ha de saber que estem en una situació de sequera greu i s’ha de mentalitzar que cal utilitzar l’aigua amb cura. Fins l’octubre no tindrem una solució. Si plou podrem aguantar però amb restriccions”.

Josep Maria Huguet també s’ha referit a les queixes veïnals i dels hotels al voltant del Camp Nou que estan patint les obres de remodelació de l’estadi blaugrana. “Ha caigut la facturació dels hotels. Això és evident però un cop el camp estigui arreglat la zona tindrà molts visitants i molta gent escollirà hotels que estiguin a tocar de la nova obra”.