El barri del Gornal gaudirà de cinc dies de festa major. De dijous 29, a diumenge 2 de juliol, s’oferiran activitats per a petits i grans, que agraden a la gent del barri com ara l’animació infantil, el taller de castells i l’espectacle de varietats entre d’altres. 

Dijous 29 de juny, de 17:00 a 17:45 l’exhibició de playback, obre les festa major del Gornal al casal de gran del barri. A les 19:00, el chupinazo i la batucada, a les 20:00 l’animació infantil, i a les 21:00 el concert de l’alumnat de l’EMMCA posaran punt i final al primer dia. (Consultar el programa)

Divendres 30 de juny, portes obertes i exposició de les activitats, a càrrec del Grup de Dones del Gornal. No hi faltarà el Scrabbel en català, l’exhibició de futbol, el taller de castells, l’homenatge a la gent gran, que torna després d’alguns anys sense poder celebrar-se, i el ball de festa major amb l’Orquestra Trio Atrium.

Maria Yañez, presidenta del Grup de Festes del Gornal, ha explicat que “tornem a celebrar l’homenatge a la gent gran del barri. Fem una festa amb ball al casal del barri i donem un obsequi els usuaris de més edat. Un activitat molt entranyable que hem volgut recuperar”.

Dissabte, 1 de juliol, el Torneig de Petanca; el torneig de futbol sala, el Mercat Solidari, el vemut popular, l’exhibició de twirling i el ball de festa major seran els protagonistes de la jornada.

El darrer dia festiu, diumenge, 2 de juliol, al matí es farà la cursa popular, exhibició de puntaires i l’ animació infantil entre d’altres activitats. Les havaneres, l’espectacle de varietats; i el correfoc tancaran la festa major del barri del Gornal.