L’hamburgueseria Gastroburger, situada al barri de Sant Josep, competeix per aconseguir el premi a la millor hamburguesa d’Espanya. I ho fa amb una creació única que es podrà consumir fins al 3 de març i de la quals ja n’han venut 700 unitats al llarg del mes de febrer.

Cada any, Best Burger Spain busca les millors hamburgueses d’Espanya i ho fa a través d’un campionat on hi participen restaurants de totes les comunitats autònomes. L’hamburgueseria Gastroburger hi participa per segona vegada i ho fa amb la Madness Burger.

L’hamburgesa consta de crema de festucs, mortadel·la, burrata, cruixent de festucs, mitjana de bou madurada i pa de patata. Una creació única que ofereix un contrast entre dolç i salat. A tots els qui provin l’hambugesa, se’ls donarà una butlleta amb un codi QR a través del qual podran votar l’hamburgesa perquè guanyi el campionat. A més, entraran en un sorteig per guanyar un premi de fins a 1.000 euros.

El dia 3 de març s’anunciaran els guanyadors d’aquest concurs nacional on també hi participa l’hamburgueseria de Cornellà La Morera del Patro.