Avui, divendres 1 de setembre a les sis de la tarda es donarà el tret de sortida de la categoria femenina del Torneig ‘Ciutat de L’Hospitalet’ amb el partit entre el CE L’Hospitalet i UD Gornal. Pel que fa a la categoria masculina ja es coneixen els quatre semifinalistes que s’enfrontaran dissabte a partir de les 19.30 hores.

Ja estan definides les semifinals del torneig ‘Ciutat de L’Hospitalet’. El filial del CE L’Hospitalet és el quart semifinalista del Torneig ‘Ciutat de L’Hospitalet’ que s’enfrontarà, dissabte a dos quarts de vuit del vespre, a l’Atlético Marina que es va classificar després de superar el seu triangular davant de la Florida i el Gornal. El filial de l’Hospi va guanyar els dos partits del triangular contra el Barcelona SC, per 2 a 0; i contra el FC Can Buxeres, per 3 a 0. 

L’altre semifinal ja estava definida. El Can Pi i l’Acadèmia L’Hospitalet es veuran les cares aquest dissabte a les set de la tarda a l’Estadi Municipal. El Can Pi es va classificar, dimarts, després de superar en el triangular a la Unificación Bellvitge, per cinc gols a zero, i empatar a un gol davant l’Hospitalense. En el darrer partit i decisiu del triangular, el Can Pi va fer el gol de l’empat contra l’Hospitalense en temps de descompte. En el primer partit del grup B, l’Hospitalense es va imposar per un gol a quatre a la Unificación Bellvitge.

El torneig femení

Avui, divendres 1 de setembre es donarà el tret de sortida en categoria femenina amb el partit entre el CE L’Hospitalet i UD Gornal. La resta de partit del triangular del grup A serà el FE L’Hospitalet Atlètic que jugarà contra el perdedor del primer partit i a les vuit del vespre jugarà contra el guanyardor de l’eliminatòria. A les nou de la nit La Florida i el Club Albirrojita jugaràn el seu partit del grup B.  

CATEGORIA FEMENINA

FASE DE GRUPS
GRUP A
Divendres 1 de setembre
18h
CE L’Hospitalet
UD Gornal

19h
FE L’Hospitalet Atlètic
Perdedor 1r partit

20h
FE L’Hospitalet Atlètic
Guanyador 1r partit

GRUP B
Divendres 1 de setembre
21h
La Florida CF
Club Albirrojita

Tots els partits de la fase classificatòria tindran una durada de 45 minuts, tret de les semifinals de dissabte i de les finals de diumenge que seran de 90 minuts. L’entrada per a tots els partits del Torneig serà gratuïta.