Fins al 13 de juliol, a diferents racons dels barris, places i carrers  se celebra una nova edició del Festival Summer Experience. El cantautor hospitalenc Dani Flaco ha estat l’encarregat de presentar l’edició d’enguany i ha aprofitat per donar a conèixer dos dels temes del seu nou disc “Paris 21”, que sortirà al mercat el proper mes d’octubre.

Una setantena d’activitats de petit format relacionades amb les arts escèniques, circ, música en directe i ciència al carrer omplen el programa d’enguany. Un programa divers i descentralitzat on els escenaris són els diferents districtes de la ciutat.

Consulta el programa

El tinent d’alcaldia de Serveis a les Persones, David Quirós, ha destacat precisament que “és un programa amb una oferta oberta a tothom, segons els que ens agradi o vulguem descobrir, des de la família, amb amics, per a la gent o per anant tot sol”.

Els centres culturals tornen a ser uns dels punts neuràlgics de les activitats que es posaran en marxa el Summer Experience i que inclouen també el El Festival de Narració Oral, Dones que habiten a Can Trinxet, i Per Amor
a L’Hart
, al parc de la Remunta, però també amb actuacions a la plaça de l’Ajuntament, als jardins de la
Biblioteca Can Sumarro i a la plaça de Lluís Companys i Jover.

Una de les actuacions estrella del programa d’enguany serà la dels Smoking Stones,  tot un referent de les bandes tribut dels Rolling Stones a tota Espanya i el grup que millor ha capturat l’essència de la banda de Mick Jager i Keith Richards. Els Smoking actuaran al mes de juliol dins dels concerts de tribut als grups de l’època daurada del rock.