El parc de la Remunta acull per primera vegada l’AMEBA Parkfest, un festival de música electrònica obert a tothom. Aquest dissabte, 25 de novembre, una selecció de discjòqueis locals oferiran un total d’onze hores de música. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) i és d’entrada lliure.   

L’AMEBA Parkfest, que tindrà lloc des de les 13 hores fins a mitjanit, presenta una programació conformada per set propostes de discjòqueis locals de projecció internacional i noves promeses. Nahoomie, Sofy Suars, Phran Live!, Spacer, Bill Baggs, L’H Strikes, Less J i Joy Boyz completen una alineació variada de música electrònica orgànica.    

Les anteriors edicions de l’AMEBA Parkfest s’havien fet al Parc de l’Espanya Industrial i, també, al Castell de Montjuïc, arribant a aplegar fins a 12.000 persones. Els organitzadors han explicat que “L’Hospitalet està creixent molt la part alternativa, creativa i artística”.  

AMEBA és una associació cultural formada per persones voluntàries apassionades de la música electrònica i la cultura DJ que organitza esdeveniments, tallers i diverses activitats culturals i formatives amb l’objectiu de promocionar i difondre els artistes de l’escena local. El festival neix amb la voluntat de ser un aparador de la bona salut de l’escena electrònica local i és organitzat per membres i voluntaris de l’associació. 

A banda de música electrònica, durant tot el dia s’han organitzat tallers infantils organitzats per Contorno Urbano i Píntame BCN.